Szögletes pillangós rattan kosár

4999 Ft

A szögletes rattan fonott kosár tartós és természetes hatású, mérete 24x14x21 cm. Gazdagon díszített selyemvirágokkal és egyéb dekorációkkal, valamint szalaggal és lelógó pillangó figurával. Kiváló választás, ha elegáns és természetközeli dekorációt szeretne otthonába vagy kertjébe. A tavaszi rattan kosár több színben is elérhető, köztük az erős pasztel, fehér-mályva-rózsaszín, napsugár, pink bordó, pink lila rózsaszín, púder, türkiz-natúr, valamint vegyes rózsaszín árnyalatokban pompázik.

Erős pasztel
Fehér-mályva-rózsaszín
Napsugár
Pink bordó
Pink lila rózsaszín
Púder
türkiz-natúr
Vegyes rózsaszín
Clear

Leírás

Üdvözöljük a tavaszi kosarak világában! Ha szeretne egy igazán egyedi és természetes hatású dekorációt otthonába vagy kertjébe, akkor ajánljuk figyelmébe a következő terméket: a szögletes rattan fonott kosár.

Ez a kosár kiváló minőségű, tartós rattanból készült, amely megőrzi természetes megjelenését, miközben időtálló és strapabíró. Gazdagon díszített selyemvirágokkal és egyéb dekorációkkal, ez a kosár igazán szemet gyönyörködtető látványt nyújt.

A kosár mérete 24x14x21 cm, ami elegendő helyet biztosít a virágoknak és egyéb dekorációknak. A szalaggal és lelógó pillangó figurával kiegészített design pedig még több eleganciát ad az összképnek.

Ez a rattan kosár tökéletes választás, ha szeretne egy stílusos és természetközeli dekorációt otthonába vagy kertjébe. Legyen az egy tavaszi rendezvény vagy csak a nappali asztalának dísze, ez a kosár mindenhol nagyszerű választás lesz.

További információk

Szín

Erős pasztel, Fehér-mályva-rózsaszín, Napsugár, Pink bordó, Pink lila rózsaszín, Púder, türkiz-natúr, Vegyes rózsaszín

Erős pasztel
Fehér-mályva-rózsaszín
Napsugár
Pink bordó
Pink lila rózsaszín
Púder
türkiz-natúr
Vegyes rózsaszín
Clear