Rusztikus virág csónak púder-rózsaszín színben

7999 Ft

Leírás

Ez a rusztikus virágcsónak a tökéletes dekoráció bármely otthonba. Kézzel készült, és virágokkal van díszítve, elérhető több színváltozatban is. Az első szín mindig a csónak színét jelöli, a második pedig a virágok színét. Az elérhető színváltozatok a következők: fehér-fehér, rózsaszín-barack, mályva-mályva, fehér-narancs, fehér-lila.

További színeket is találsz erről a termékről az asztaldíszek kategóriában, vagy az oldal alján az ajánlott termékeknél. Az alábbi színekben érhető el:

A fehér-fehér változat egy elegáns és letisztult megjelenést kölcsönöz a lakásnak. A fehér csónak és a fehér virágok igazán stílusos kombináció.

A rózsaszín-barack változat egy romantikus és édes hangulatot hoz az otthonodba. A rózsaszín csónak és a barack színű virágok egymást tökéletesen kiegészítik.

A mályva-mályva változat egy nyugodt és békés hangulatot hoz az otthonodba. A mályva csónak és a mályva színű virágok egyaránt hozzájárulnak a rusztikus hangulathoz.

A púder rózsaszín csónak klasszikus színek eleganciája, melyben a csónak rusztikus púder színt kapott, a virágok pedig gyönyörű rózsaszín árnyalatban pompáznak. Ez a romantikus és lágy színvilágú változat is tökéletesen illik bármilyen otthoni dekorációhoz, és kiválóan alkalmas ajándéknak is.

A fehér-narancs változat egy élénk és vidám hangulatot hoz a lakásba. A fehér csónak és a narancs színű virágok tökéletesen kontrasztálják egymást, és garantáltan feldobják az otthonodat.

A fehér-lila változat egy elegáns és modern megjelenést kölcsönöz a lakásnak. A fehér csónak és a lila színű virágok együttese igazán elegáns és modern hatást kelt.

Ezek a rusztikus virágcsónakok kézzel készült termékek, amik tökéletesen alkalmasak lakásdekorációnak vagy ajándéknak is. A termék garantáltan feldobja a lakást, és örömöt okoz azoknak, akik szeretik a virágokat és a rusztikus stílust.