Rose doboz S méretben

8999 Ft

Az exkluzív Gazdagon Díszített Rózsás Virág Disz Doboz különleges ajándék, amely elvarázsolja a megajándékozottat. A selyemvirág kompozíció tökéletesen illik a rose színű designhoz, amelynek csillogó hatása fokozza az eleganciát. A kézzel készült doboz L méretű, 15×28 cm, és minden egyes darab egyedi. A mellékelt szalag tökéletesen illeszkedik a dobozhoz. A Gazdagon Díszített Rózsás Virág Disz Doboz tökéletes ajándék minden ünnepi alkalomra, garantáltan elnyeri az ajándékozott szívének szerelmét.

Leírás

Az exkluzív Gazdagon Díszített Rózsás Virág Disz Doboz valóban különleges ajándék, amely garantáltan elvarázsolja a megajándékozottat. A dobozban található selyemvirág kompozíció tökéletesen harmonizál a rose színű designnal, amelynek csillogó fémes hatása tovább fokozza az eleganciát.

A papírdoboz mérete L, 15×28 cm. Minden darab kézzel készült, így minden egyes doboz egyedi és különleges alkotás. A Gazdagon Díszített Rózsás Virág Disz Doboz tökéletes ajándék minden ünnepi alkalomra.

A mellékelt szalag tökéletesen illik a doboz színéhez, így a megajándékozott azonnal láthatja, hogy az ajándékot gondosan és figyelmesen választották ki számára. A Gazdagon Díszített Rózsás Virág Disz Doboz biztosan elnyeri majd az ajándékozott szívének szerelmét.