Rose doboz L méretben

12990 Ft

Az exkluzív Gazdagon díszített rózsás virág disz doboz igazán különleges ajándék, amely elvarázsolja a megajándékozottat. A selyemvirág kompozíció tökéletesen illik a csillogó rose színű designhoz. A kézműves termék valóban egyedi darab, és a mellékelt szalag azonnal jelzi, hogy az ajándék gondosan és figyelmesen választott ajándék. Ez a doboz a tökéletes ajándék minden alkalomra.

Leírás

A Gazdagon díszített rózsás virág disz doboz egy igazán különleges és exkluzív ajándék, amely garantáltan elvarázsolja a megajándékozottat. A dobozban található selyemvirág kompozíció tökéletesen illik a rose színű designhoz, amely csillogó fémes hatásának köszönhetően még elegánsabbá teszi az ajándékot.

A papírdoboz mérete 19×35 cm – L méretezés.

Minden egyes rose virág dobozunk kézműves termék, amelyet az elhivatott és tapasztalt készítők egyedileg alkotnak meg. Ennek köszönhetően minden egyes doboz valóban egyedi és különleges darab, amely a tökéletes ajándékot kínálja az ünnepeltnek.

A dobozhoz mellékelt szalag tökéletesen illeszkedik a doboz színéhez, így a megajándékozott azonnal láthatja, hogy az ajándékot gondosan és figyelmesen választották ki számára. A Gazdagon díszített rózsás virág disz doboz a tökéletes ajándék minden alkalomra, és garantáltan elnyeri az ajándékozott szívének szerelmét.