Köszönöm, hogy felneveltél szív

5000 Ft

Leírás

Ha egy érzelmekkel teli, nőies kézzel készített, egyedi ajándékot keresel anyák napjára, a szív alakú köszönöm, hogy felneveltél asztali dísz tökéletes választás lehet. Ez a gyönyörű anyák napi dísz nagyon szépen fog mutatni, és mindig örömmel néz rá édesanyád.

A szív közepén egy kis táblacskával található, amelyen az a megható üzenet van felírva, hogy „köszönöm, hogy felneveltél”. Ezzel az üzenettel a termék különleges érzelmeket hordoz, és több év múltán is megható érzéseket fog kiváltani anyukádból. Az anyák napi szív több színben is kapható, így könnyen megtalálhatod az otthonodba leginkább illőt.

A szív nem csak a formájában, hanem a díszítésében is egyedülálló. Virágokkal van díszítve, amelyek a tavaszi hangulatot és a természet szépségét hozzák be otthonodba. Az alján egy nagyon szép és elegáns masni is található, amely tovább fokozza a szív érzelmekkel teli hangulatát.

A termék teljesen kézzel készült, így minden darab egyedi és különleges. A kézműves készítésnek köszönhetően a termék minősége és tartóssága is kiváló. A szív alakú asztali dísz ajándékként tökéletes választás lehet az anyák napjára, hiszen érzelmekkel teli, megható ajándék, amelyet a szeretett anyukád nagyon értékelni fog.