Fa doboz rozgold szívvel

5500 Ft
Fehér
Rózsaszín
Clear

Leírás

Ha egy tökéletes ajándékot keresel anyák napjára, a fa doboz rosegold szívvel a közepén biztosan nem fog csalódást okozni. Ez a gyönyörű doboz tökéletesen illeszkedik az ünnep hangulatához, és kiváló ajándék lehet a kedves anyukádnak, akit szeretnél meglepni egy szép és hasznos ajándékkal.

A doboz különlegessége a rosegold színű szív középpontjában rejlik, amely igazán elegánssá és nőiessé teszi a dobozt. Az anyák napi fa doboz értékes tartalmában Szarvasvirág termés kaptak helyet, melyeket finom selyem és csipke szalag ölel körbe. Az elegancia további fokozását szolgálja az üdvözlő táblácskával, mely szívből jövő üzenetet közvetít az ajándékozottnak. A fa keret kiváló minőségű és tartós, így hosszú időn keresztül használható. A fa doboz virágokkal van díszítve, amelyek tovább fokozzák a tavaszi hangulatot és a természet szépségét hozzák be otthonodba.

A fa doboz kézműves termék, így egyedi és különleges darab. Minden doboz egyedileg készült, gondosan megmunkált és elkészített, hogy a lehető legjobb minőséget nyújtsa. A dobozban egy kedves masni is található, amely még jobban feldobja az anyák napi doboz hangulatát és teszi még szebbé az ajándékot.

Az anyák napján az anyukák érdemlik meg a legjobbat, és ez a fa doboz minden bizonnyal megfelel ennek az elvárásnak.  A fa doboz rosegold szívvel középen garantáltan örömet fog okozni az anyukák számára, és egy szép emlék lesz az ünnepről.

További információk

Szín

Fehér, Rózsaszín

Fehér
Rózsaszín
Clear