Virágmánia Webáruház – kézműves asztaldíszek, ajándékok és virág webáruház

Webáruház

Üzletünk

Virágmánia AJKA

Egy történet, mely gyökereit gyermekkoromban eresztette, amikor Pesti lányként rendszeresen ellátogattam az Oktogonnál található Sasad boltba virágokat nézegetni. Ez a szeretet a virágok és a kreativitás iránt azóta is megmaradt bennem, és 19 évvel ezelőtt vált valóra az első üzletemmel. Azóta minden nap inspirál a boldog vevők csillogó szemű mosolya, amint hazaviszik az általam alkotott virágkompozíciókat. 

Az üzletem védjegye a színek játéka, melyek lehetnek vibrálóak, merész vagy éppen harmóniában élők. Termékeink tartós virágdíszekből, selyem- és szárazvirágokból, valamint termések felhasználásával készülnek.Az alkotásaink igazi csodája abban rejlik, hogy tartós virágdíszeinknél csak a képzelet szab határt. A végtelen lehetőségek tengerében merülhetünk el, hiszen a kreativitás és az ötletesség segítségével olyan egyedi és kifinomult alkotásokat hozhatunk létre, amelyek igazán magukkal ragadják a tekintetet. 

 

Az életre keltett virágkompozíciók minden egyes darabja az ötletgazda kifinomult ízlését és művészi látásmódját tükrözi, így minden alkotás valóban egyedi és megismételhetetlen. A tartós virágdíszek világában a határok nem léteznek, csak a kreatív szárnyalás és a végtelen lehetőségek, amelyekkel meglephetjük azokat, akiknek szívükhöz közel áll a virágok világa.